Noi suntem studenții farmaciști dornici să ne implicăm în viitorul nostru și al celor din jur! Promovăm educația sanitară în rândul populației, reprezentăm studenții Facultății de Farmacie din  Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și valorificăm oamenii care doresc să schimbe lumea aceasta în bine!

 Noi suntem Liga Studenților farmaciști din timișoara!

viziune

Suntem vocea care dă sens studenției și credem într-un viitor cu perspectivă!

misiune

Prescriem bucurie pentru studenție!

valori

Resposabilitate, Integritate, Deschidere, Independență

team1

LSFT este o organizație non-profit, neguvernamentală, democrată și independentă. Toate activitățile noastre sunt orientate asupra reprezentării și dezvoltării studenților Facultății de Farmacie.

team3

LSFT reprezintă pentru studenții farmaciști puntea dintre facultate și aceștia. Noi abordăm problemele atât din viața de zi cu zi a studenților, precum burse, cămin, activități extrașcolare, cât și cele din cadrul universității.

team2

A fi membru LSFT aduce multe avantaje, de la activitățile orientate pe dezvoltarea personală și profesională, responsabilizare și până la descoperirea atuurilor fiecăruia, pentru viitoarea profesie.

LSFT este asociație fondatoare a Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR), 

membră a Alianței Naționale a Organizațiior Studențești din România (ANOSR) și a Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT).